Hvorfor Velge Oss?

Hva gjør oss til best

Hos cololash er vi stolte av kvaliteten på kundeservicen vår og vår dedikasjon til å levere gode produkter til rimelige priser til rett tid Fra helse og skjønnhet hjemme til solbriller, treningsutstyr og alt, du finner det her.

Høy kvalitet med uslåelige priser

Vår visjon er å forsyne våre kunder med produkter og tjenester av høyeste kvalitet som er tilgjengelig på markedet i dag. Vi er forpliktet til å tilby varer av høy kvalitet for mindre. Du trenger ikke holde deg til store merker lenger, her kan du være kreativ og prøve nye ting!

Praktisk og vennlig kundeservice

Vi tror at hver og en av våre kunder er ekstremt viktige for oss. Vi legger vekt på å lytte, lære og levere basert på kundens behov og forventninger. Hvis du på noe tidspunkt har spørsmål, vennligst kontakt vårt støttesenter. Vi vil gjøre alle rimelige anstrengelser for å løse dine bekymringer.

Levering over hele verden

I samarbeid med internasjonalt pålitelige logistikktjenesteleverandører sender vi til over 200 land rundt om i verden. Vi vet at du ikke vil vente uker eller til og med dager på kjøpet, så vi sender ut bestillinger så snart som mulig. Vi gir også sporingsinformasjon på alle pakker slik at du kan holde et øye med hvor den er og når den blir levert. Hvis du har spørsmål om statusen til forsendelsen din, er det bare å kontakte oss!